SkateSports

[Rama] Fly Bikes Tierra 20.6, 850zł gratisy!

4 wpisów / 0 nowy
Ostatni wpis
Tytus
Portret użytkownika Tytus
Status: Offline
[Rama] Fly Bikes Tierra 20.6, 850zł gratisy!

Siemano!
Zaraz po sylwestrze będę miał na sprzedaż wspaniałą ramę Fly Tierra. Teraz nie ma co się bawić w wysyłki a i warto by poczekać na Mikołaja bo może wam coś sypnie na zakup ;) Możemy się już wstępnie dogadać i mogę komuś zarezerwować.

Specyfikacja:
FlyBikes Tierra 2011 http://allday.pl/1350-rama-flybikes-tierra
Długość 20.6, tylny trójkąt 13.2, suport spanish bb.
Lekka bardzooo zwinna ramka. Z gwarancją
Kolor jasny szary mat który tak naprawdę jest biały xD No i niestety przez to, że jest biały od razu widać każdą rysę czy zadrapanie.

Stan:
Rysy i zadrapania są może i sporo ich, biały kolor niestety wszystko uwydatnia. Na tylnym trójkącie od dołu łańcuch nieco wyśrupał lakier (krótki cs i małe przełożenie + luźny łańcuch tak działają niestety).
Jeden naprawdę malusieńki ledwo widoczny wgniot na górnej rurze - przy upadku rower wpadł mi dosyć sporą siłą na rurkę ale na szczęście wgniecenie jest minimalne.

Używam jej od końca sierpnia 2011 czyli naprawdę nie była używana zbyt długo i gwarancji trochę jeszcze jest.

Cena: 850zł - poza ramą i całym zestawem pivotów napinaczy itp... dostajesz nowy peg FlyBikes Crmo 14mm, nowy łącznik linek FlyBikes, komplecik nalepek Loked Bmxmaga. No i mogę jakieś inne nalepki z własnej kolekcji dodać.
Nie obniżę ceny jeśli nie będziesz chciał gratisów, zrobisz z nimi co chcesz - możesz sprzedać i zarobić ;)

GG 3929536
Facebook: Tytus Kuliński

Tytus

Zmieniona cena, zapraszam do zakupów ;)

Bolek
Portret użytkownika Bolek

daj real foto

Tytus

http://imageshack.us/g/607/pict1317.jpg/
Aktualnie zjechałem jeszcze z ceny także możemy się dogadać.

+ Dodaj nowy komentarz

NIE BĄDŹ ANONIMOWY! Dołącz do nas, ZAŁÓŻ KONTO, i ciesz się z przywilejów zarejestrowanych użytkowników.
Zawartość pola nie będzie udostępniana publicznie.
CAPTCHA
Przepis kod z obrazka. Zarejestrowani użytkownicy nie muszą tego robić.

Partnerzy